top of page

Volledige workshop teamleiderschap 

arrow people copy.jpg

Deze onderwerpen geven een indicatie van welke onderwerpen in worden behandeld. U bepaalt de definitieve combinatie van onderwerpen en u kunt ook onderwerpen toevoegen die hier niet worden vermeld, zolang ze over gedragscompetenties gaan.

De duur van elke workshop hangt af van de combinatie van onderwerpen. De sessies hoeven niet op opeenvolgende dagen te worden gehouden. Elke sessie eindigt met actieplannen over hoe de verworven inzichten in de praktijk kunnen worden gebracht.

Wanneer alle sessies zijn voltooid, is er na ongeveer 2 maanden een terugkomdag om vragen te beantwoorden, de actieplannen te beoordelen en het geleerde te borgen. Onderwerpen '3' en '4' vereisen elk een heel dagdeel. De ander onderwerpen worden gecombineerd tot eendaagse sessies.

 1. Hoe het team bijdraagt aan de missie en visie van de organisatie en hoe het team in de praktijk de waarden van de organisatie naleeft

 2. Vertrouwen – bouwen aan, onderhouden en herwinnen van vertrouwen als team

 3. Een meer inclusief team worden - de sessie begint met het begrijpen van de psychologie van uitsluiting en omvat aspecten van diversiteit die  anders zijn dan de niet-demografische verschillen in 'd' hieronder.

 4. Breinvoorkeuren en uw team (Niet-demografische verschillen gebaseerd op de methode Neethling Brain Instruments)

 5. Effectieve teamcommunicatie - inclusief assertieve communicatie

 6. Effectieve teamplanning

 7. Effectieve teams besluitvorming

 8. Effectief oplossen van conflicten in het team

 9. Effectief vergaderen

 10. Een transformatie competent teamlid worden

 11. Het beste teamlid worden dat je kunt zijn

 

'5 - 11' zijn effectiever als het team al '4' heeft gedaan. Elke deelnemer vult vooraf de online NBI®-vragenlijst in. De sessie begint met een algemene uitleg van de methode voordat de individuele profielen worden gepresenteerd. Deze uitleg is beschikbaar tijdens een live sessie of een virtuele sessie van individuele leeractiviteiten, die ongeveer een uur duurt en beschikbaar is in zowel Engels als Nederlands. De inhoud van ‘5 - 11’ gaat verder dan alleen de invloed van breinvoorkeuren.

Bedrijfsprofiel van Real Solutions Training Nederland

Contact opnemen met Real Solutions Training Nederland om de ontwikkeling van uw medewerkers te bespreken

Makheni contact.png
bottom of page