top of page

Coaching

Face-to-face en Virtueel

- Leiderschap coaching

- Carrière coaching

- Persoonlijke effectieviteit coaching

- Gezonde lifestyle coaching

Ontmoet Makheni de coach

Coach Makheni Zonneveld.jpg

Hallo, ik ben Makheni. Mijn passie is om jou te begeleiden bij jouw ontwikkeling van goed naar geweldig! Ik bied zowel Face-2-Face als virtuele coaching.

Ik ben een gecertificeerd Neethling Brain Instruments® Master Practitioner en ik gebruik deze methode exclusief in coaching en opleidingen.

 

Behalve deze methode, gebruik ik ook een methode die ik over de jaren heen ontwikkeld heb voor leiderschap- en persoonlijke effectiviteit coaching. Ik noem het het WAW Model. WAW staat voor Waarden Authenticiteit en Waarde toevoegen.

 

WAW: Word ik gedreven door waarden? Ben ik authentiek? Bied ik iets waardevols?

De filosofie die deze benadering onderschrijft is het feit dat ZIJN altijd voorafgaat aan DOEN.

Waarom Makheni?

 

Hier is wat mij kwalificeert om het volgende te beiden:

Coaching - Mijn fascinatie voor menselijk gedrag begon toen ik in de jaren 70 gedragswetenschappen (Psychologie, Filosofie, Sociologie en Antropologie) ging studeren. Later werd die fascinatie mijn passie en het delen van die passie is sinds 1999 mijn dagelijkse werk. Ik heb ervaring met het helpen van individuen en teams, om zich van goed naar geweldig te ontwikkelen, door coaching, opleidingen en toespraken. Ik gebruik Neethling Brain Instruments NBI®, een methode die zeer geschikt is voor het soort coaching dat ik bied. Ik heb een grondige kennis van NBI® want ik ben Master Practitioner en ook mede-eigenaar van het Nederlandse agentschap, Breinvoorkeuren NBI®. Ik ben verantwoordelijk voor het opleiden van licentiehouders. 

 

Leiderschap coaching

Ik heb ervaring in leidinggeven op zowel operationeel- als topleiderschapnivieau en dus is mijn coaching gebaseerd op praktische ervaring.

 

Carrière coaching

Als onderdeel van mijn postdoctorale studies in onderwijs studeerde ik onder andere carrière coaching. Ik heb ervaring in verschillende sectoren van de economie in verschillende carrières en dus ik weet hoe het echte arbeidsleven in elkaar steekt.     

 

Persoonlijke effectieviteit coaching

Ik heb decennia aan ervaring op het gebied van gedragsverandering en op mijn leeftijd kan ik zeggen "ik heb geleefd".

Gezonde lifestyle coaching

Deze coaching wordt aangeboden  door The Coolest Granny in Town  (De site is in het Engels maar de coaching is ook in het Nederlands)

Niet alleen vanwege de wetten van ethiek, maar ook omdat integriteit en vertrouwelijkheid belangrijk voor mij zijn, publiceer ik geen reacties van mijn cliënten op het gebied van coaching.

 

Brochure over de coaching service.

Bent u een Nederlandse professional die met mensen werkt? (Bijvoorbeeld een coach, opleider, communicatie adviseur, HRMer, mediator enz.)

Wilt u ook licentiehouder worden en uw expertise effectiever inzetten? Meer informatie

Makheni contact.png
bottom of page