top of page

Aanbevelingen 

De afgelopen jaren hebben klanten laten weten welke impact de diensten van Makheni heeft gehad. Hier vindt U slechts enkele reacties die gaan over haar Spreekbeurten, Trainingen en Storytelling. De meerderheid zijn vertaald.

Wat klanten zeggen over Makheni de Opleider

“Ik heb veel leiderschapsworkshops gevolgd, maar dit slaat alles. Dank je wel Makheni voor het openen van mijn ogen.” Itu Mokhonoana - Leadership Academy delegate - Anglo American Platinum, ZA.

“Makheni heeft een diversiteit en inclusie programma geleid voor een ingenieursbureau waar ik een van de directeuren was. Het bedrijf had zijn wortels in het apartheid Zuid-Afrika en had moeite om los te komen van oude vooroordelen. Als zwarte vrouw uit Zuid-Afrika die een reeks workshops leidde voor een groep die voornamelijk bestond uit witte mannen, was Makheni magnifiek in haar vermogen om de harten en geesten van haar deelnemers te winnen op een liefdevolle en professionele manier. Ze heeft ons echt geholpen om de taboes van het verleden te doorbreken en verzoening te bereiken binnen onze omgeving.” Bernard Koch – Directeur - Bigen Africa.

“Dank u voor het geweldige werk dat u voor Duke doet. We zijn er trots op dat u deel uitmaakt van onze faculteit.” Monica Hill - Director, Global Resources Network Duke Corporate Education, UK.

“Dank u voor uw workshop Diversiteit Competentie en Teamwerk. Uw werk wordt zeer gewaardeerd! Ik denk dat u een geweldige spreker bent die mensen inspireert om verder te kijken dan de buitenste laag. U spreekt de universele taal van de mensheid met uw positieve uitdrukkingen!”

Romano Schreuder - Reed Business Congresdeelnemer – Utrecht.

“Op de eerste dag van module één vroeg ik me af wat ik van een zwarte vrouw kon leren. Nu aan het einde van de laatste module wil ik nederig zeggen: "Dank je wel Makheni, ik heb nog nooit zo veel geleerd!" Leadership Academy mannelijke 50+ deelnemer - Anglo American Platinum  - Anglo American Platinum, ZA.

Wat klanten zeggen over Makheni de Spreker

“Makheni lijkt op de een of andere manier in staat te zijn om zich direct in het publiek te verdiepen. Ze wordt een van hen, en door dat te doen, doet ze veel meer dan alleen haar boodschap te verkondigen - ze onthult het, verlicht het - waardoor haar publiek ziet dat haar waarheden er altijd al waren; ze hadden ze gewoon niet zo duidelijk gezien. Makheni's lezingen zijn coherent, memorabel en ontroerend - en tegelijkertijd licht en vermakelijk. Bravo!” Tim Hurson - Tim Hurson Enterprises - Toronto, Canada

“Je luistert niet naar Makheni. Je ervaart Makheni.” Peter Mokhonoana, Anglo American Platinum, ZA.

"Ik wou dat alle sprekers zo betrouwbaar zouden zijn als jij. Het is zo gemakkelijk om zaken te doen met jou." Marika Hockly – Guest Speaker (een sprekersburo), ZA.

“Bedankt voor een geweldige toespraak - ik heb veel toespraken gehoord en dit is verreweg de beste.” Dr. Velthausz – Council for Scientific and Industrial Research (CSIR) South Africa (Scientist from The Netherlands)

“Makheni heeft passie, verbeeldingskracht en integriteit en ze is nuchter - wat een zeldzame combinatie!” Tony Cross – Oprichter Puzzle Piece, ZA.

Wat klanten zeggen over Makheni de Storyteller

Makheni contact.png
bottom of page