Ontmoet Makheni de coach

 

 

Hallo, ik ben Makheni. Mijn passie is om jou te begeleiden bij je ontwikkeling van goed naar geweldig! Ik bied zowel face-to-face als online coaching.

 

Ik bied leiderschap coaching, persoonlijke effectiviteit coaching, carrière  coaching en ook coaching voor ZZP'ers en eigenaren van MKB.

Ik ben een gecertificeerd Neethling Brain Instruments® Master Practitioner en ik gebruik deze methode exclusief in coaching en training.

 

Behalve deze methode, gebruik ik ook een methode die ik over de jaren heen ontwikkeld heb voor leiderschap- en persoonlijk effectiviteitscoaching. Ik noem het het WAUW Model. WAUW staat voor Waarden AUthenticiteit en Waardevol.

 

Word ik gedreven door waarden? Ben ik authentiek? Bied ik iets waardevols? De filosofie die deze benadering onderschrijft is het feit dat ZIJN altijd voorafgaat aan DOEN.

** Juli- sep 2020: 20% korting op online coaching **

 

Waarom Makheni?

 

Hier is wat mij kwalificeert om het volgende te beiden:

Coaching - Sinds ik in de 70er jaren gedragswetenschappen heb gestudeerd (Psychologie, Filosofie, Sociologie en Antropologie) heeft dat wat het menselijk gedrag drijft me al bezig gehouden. Ik heb ervaring met het helpen van individuen en teams, om zich van goed naar geweldig te ontwikkelen, door het geven van voordrachten en workshops en door te coachen. NBI® is zeer geschikt voor de soorten van coaching die ik bied. Als Master Licentiehouder van NBI® en mede-eigenaar van het Nederlandse agentschap, co-faciliteer ik de Licentiehouders dus heb ik grondige inhoudelijke kennis van de materie.

 

Leadership coaching - Ik heb ervaring in leidinggeven op de werkvloer dus mijn coaching is gebaseerd op praktische ervaring.     

 

Personal effectiveness coaching - Ik heb decennia aan ervaring op het gebied van gedragsveranderingand en op mijn leefteijd kan ik zeggen "ik heb geleefd".

Carrière coaching - Ik heb een post-graduate leraren diploma (HED) en een van de vakken waarvoor ik gekwalificeerd ben is carrièrebegeleiding. Ik heb ervaring in verschillende sectoren van de economie in verschillende carrières dus ik weet hoe het echte arbeidsleven in elkaar steekt. 

 

Niet alleen vanwege de wetten van ethiek, maar ook omdat integriteit en vertrouwelijkheid belangrijk voor me zijn, publiceer ik geen reacties van mijn cliënten op het gebied van coaching.

 

Om een brochure aan te vragen over hoe de coaching service precies in zijn werk gaat, klik hier.

Voor meer over het Neethling brain Instriments (NBI®). klik hier. 

Bent u een Nederlanse professioneel die met mensen werken? Wilt u ook licentiehouder worden en uw expertise effectiever inzetten? Meer informatie op breinvoorkeuren.nl.