Ontmoet Makheni de coach

 

 

Hallo, ik ben Makheni. Mijn passie is om jou te begeleiden bij je ontwikkeling van goed naar geweldig! Ik bied zowel face-to-face als virtuele coaching.

 

Ik bied leiderschap coaching, persoonlijke effectiviteit coaching zowel als carrière- en loopbaanadvies.   

Ik ben een gecertificeerd Neethling Brain Instruments® Master Practitioner en ik gebruik deze methode exclusief in coaching en training.

 

Behalve deze methode, gebruik ik ook een methode die ik over de jaren heen ontwikkeld heb voor leiderschap- en persoonlijk effectiviteitscoaching. Ik noem het het WAUW Model. WAUW staat voor Waarden AUthenticiteit en Waardevol.

 

Word ik gedreven door waarden? Ben ik authentiek? Bied ik iets waardevols? De filosofie die deze benadering onderschrijft is het feit dat ZIJN altijd voorafgaat aan DOEN.

Waarom Makheni?

 

Hier is wat mij kwalificeert om het volgende te beiden:

Coaching - Sinds ik in de 70er jaren gedragswetenschappen heb gestudeerd (Psychologie, Filosofie, Sociologie en Antropologie) heeft dat wat het menselijk gedrag drijft me al bezig gehouden. Ik heb ervaring met het helpen van individuen en teams, om zich van goed naar geweldig te ontwikkelen, door het geven van voordrachten en workshops en door te coachen. NBI® is zeer geschikt voor het soort coaching dat ik bied. Als Master Licentiehouder van NBI® en mede-eigenaar van het Nederlandse agentschap, co-faciliteer ik de Licentiehouders dus heb ik grondige inhoudelijke kennis van de methode.

 

Leiderschap coaching - Ik heb ervaring in leidinggeven op de werkvloer dus mijn coaching is gebaseerd op praktische ervaring.     

 

Personal effectiveness coaching - Ik heb decennia aan ervaring op het gebied van gedragsverandering en op mijn leeftijd kan ik zeggen "ik heb geleefd".

Carrière coaching - Ik heb een post-graduate leraren diploma (HED) en een van de vakken waarvoor ik gekwalificeerd ben is carrièrebegeleiding. Ik heb ervaring in verschillende sectoren van de economie in verschillende carrières dus ik weet hoe het echte arbeidsleven in elkaar steekt. 

 

Niet alleen vanwege de wetten van ethiek, maar ook omdat integriteit en vertrouwelijkheid belangrijk voor me zijn, publiceer ik geen reacties van mijn cliënten op het gebied van coaching.

 

Om een brochure aan te vragen over hoe de coaching service precies in zijn werk gaat, klik hier.

Meer over het Neethling brain Instruments (NBI®) hier. 

Bent u een Nederlandse professional die met mensen werkt? Wilt u ook licentiehouder worden en uw expertise effectiever inzetten? Meer informatie op breinvoorkeuren.nl.