Makheni de Inspirerende Spreker

Makheni begeleidt al 23 jaar organisaties, teams en individuen op hun reis van goed naar uitstekend. Ze biedt tools die gebaseerd zijn op haar eigen ervaringen en niet op theorieën en modellen uit boeken. Haar intrigerende benadering van echte transformatie van organisaties helpt leiders op alle niveaus te doen wat echt werkt en helpt ze begrijpen wat de drijvende kracht is achter populaire hypes, die echte transformatie in de weg staan. 

Ondanks dat ze tweederde van haar leven doorbracht onder Apartheid in Zuid-Afrika, heeft zij een verfrissende opvatting over inclusie. Zij heeft jaren gedragswetenschappen gestudeerd. Haar inclusie interventies zijn gebaseerd op inzicht in de psychologie van uitsluiting. Haar positieve boodschap wordt met de dag relevanter naarmate de wereld meer gepolariseerd raakt.

Deze internationale spreker wordt beschouwd als een van de 6 top sprekers in ZA.

Allereerst omdat de inhoud bij haar voorop staat, ze heeft zelf ervaring in de zakenwereld op verschillende niveaus inclusief net onder de CEO. Ten tweede omdat al haar interventies op maat zijn. Als laatste omdat zij een unieke, inspirerende en amusante stijl heeft. 

Makheni is de oprichtster van Real Solutions Training ZA (1999) en later Real Solutions Training NL. Zij is een people developer en de communicatie-tools die zij gebruikt zijn: spreken, training, coaching, storytelling en schrijven. Zij is ook Master Practitioner van Neethling Brain Instruments (NBI®) en leidt met haar echtgenoot, Koen Zonneveld, Breinvoorkeuren NBI®, het Nederlandse agentschap van deze internationale methode.

In 2005 werd ze genomineerd voor ‘Vrouw van het Jaar'. In 2013 en 2014 ontving ze prijzen voor erkenning van haar inzet voor de wereldwijde bevordering van creativiteit en innovatie.

Zij spreekt in het Nederlands, Engels en in Zuid-Afrikaanse talen over:

  • Diversiteit is een gegeven maar inclusie is een keuze

  • Echte inclusie voorbij het getallenspel

  • Echte transformatie - voorbij de gebruikelijke hypes

  • Klaar zijn voor de toekomst

  • Een divers team leiden

  • Effectieve team communicatie 

Om deze top spreker te boeken neem alstublieft contact op met Marga Miltenberg van Zijspreekt 06 53 14 87 96.