Ontmoet Makheni de Inclusie en Management Specialist

pixabay diversity.jpg

Makheni's komt uit Zuid Afrika, een land dat nog steeds kampt met vele uitsluiting problemen. Zij biedt sinds 1999 effectieve toespraken en opleidingen gebaseerd op haar innovatieve benadering van inclusie’.

 

Ze maakte zich zorgen over de gebruikelijke benadering van inclusie, die zich focust op aspecten zoals etnische verschillen en geslacht. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Inclusie dient volgens Makheni verder te gaan dan multiculturalisme. Ze legt de nadruk op wat werkelijk het menselijk gedrag beïnvloedt en wat teambuilding bevordert. Haar positieve boodschap wordt met de dag relevanter naarmate de wereld meer gepolariseerd raakt.

Ze heeft praktische ervaring op verschillende managementniveaus tot en met het hoogste management direct onder de CEO. Zij biedt praktische management-tools die gebaseerd zijn op realiteit en praktische ervaring.

 

Makheni is de oprichtster van zowel Real Solutions Training SA (juni 1999) als Real Solutions Training Netherlands (januari 2013). Zij is ook een Neethling Brain Instruments NBI® Master practitioner en denken met gebruik van maximale hersencapaciteit is een integraal deel van haar maatwerk interventies.

 

Zij biedt informatieve toespraken en masterclasses over inclusie, management, transformatie evenals breinvoorkeuren en teamwork. 

 

Meer over Real Solutions Training, hier

 

Wat klanten zeggen over Makheni, hier