Ontmoet Makheni de Diversiteit- en Leiderschap-specialist

Makheni's Makheni's innovatieve benadering van diversiteit ‘is al sinds 1999 effectief’. Zij komt uit Zuid Afrika, een land dat nog steeds kampt met vele diversiteitsproblemen.

 

Ze maakte zich zorgen over de gebruikelijke benadering van diversiteit, die zich focust op etnische verschillen en geslacht. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Diversiteit dient volgens Makheni verder te gaan dan multiculturalisme. Ze legt de nadruk op wat werkelijk het menselijk gedrag beïnvloedt en wat teambuilding bevordert. Haar positieve boodschap wordt met de dag relevanter naarmate de wereld meer gepolariseerd raakt.

Ze heeft praktische ervaring op verschillende managementniveaus tot en met het hoogste management direct onder de CEO. Zij biedt praktische management-tools die gebaseerd zijn op realiteit en praktische ervaring.

 

Makheni is de oprichtster van zowel Real Solutions Training SA (juni 1999) als Real Solutions Training Netherlands (januari 2013). Zij is ook een Neethling Brain Instruments NBI® Meester Beoefenaar en denken met gebruik van maximale hersencapaciteit is een integraal deel van haar maatwerk interventies.

 

Zij biedt informatieve toespraken en workshops over diversiteit competentie, leiderschap, transformatie, neurodiversiteit & teamwork en een masterclass over presentatie vaardigheden. 

 

Voor meer over Real Solutions Training, klik hier

 

Voor wat klanten zeggen over Makheni, klik hier

Wilt u deze inpirerende spreker boeken? Klik hier

Klik hier om haar leven veranderende boek te kopen 

  • Facebook App Icon
  • Twitter Classic
  • YouTube Classic

© 2015 Created by Makheni Zonneveld

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now